12.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Održana sjednica Savjeta mladih Grada Koprivnice
O

Ne propustite

U subotu, 17. siječnja 2015. godine u gradskoj vijećnici održana je četvrta sjednica koprivničkog Savjeta mladih na kojem je prisustvovao i zamjenik gradonačelnice Mišel Jakšić. Savjet mladih surađuje s gradonačelnikom koji po potrebi, a najmanje svaka tri mjeseca održava zajednički sastanak sa Savjetom mladih na kojem raspravljaju o pitanjima od interesa za mlade te o suradnji Savjeta i ureda gradonačelnika.

Zamjenik gradonačelnice tom prilikom zahvalio je članovima Savjeta mladih što su iskazali želju da svojim radom unaprijede položaj mladih i podignu kvalitetu života svojih vršnjaka u Koprivnici. Savjet mladih zamjeniku je predstavio svoj dosadašnji rad kao i događaje te projekte koje planiraju realizirati u 2015. godini. Tijekom sjednice zamjenik i članovi Savjeta mladih raspravljali su o položaju mladih danas i o načinima rješavanja problema pasivnosti mladih u našem društvu.

Izvor: www.koprivnica.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Zlatna od glave do pete, ova žena ruši sve mitove o godinama, nama je baš mrak!

Pa godine ovo, pa godine ono. Što se smije, a što se ne smije nositi. Ma da... Žene budite...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×