7.9 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Održana završna konferencija projekta INVESTrategy
O

Ne propustite

Na službenim je stranicama Koprivničko-križevačke županije objavljeno kako je održana završna konferencija u projektu INVESTrategy i to u mađarskom Zalaegerszegu. Provođenje spomenutog projekta trajalo je godinu dana, a ukupna mu je vrijednost 166.000 eura. Glavni partner je Razvojna agencija Međimurske županije REDEA, a partneri u projektu Gospodarska komora Županije Zala te razvojne agencije Varaždinske i Koprivničko-križevačke županije, AZRA i PORA.

– Cilj projekta je povećanje priljeva izravnih stranih ulaganja u regiji, a Koprivničko-križevačka županija je iz projekta između ostalog dobila i Marketinšku strategiju za privlačenje izravnih stranih ulaganja u programskom razdoblju od 2014. – 2020., koja će u budućem razdoblju biti temelj za ciljanu komunikaciju prema gospodarstvenicima – objavila je Županija.

Uz predstavnice PORA Razvojne agencije, ravnateljicu Melitu Birčić i  voditeljicu Odjela za regionalni i ruralni razvoj te strateško planiranje Tihanu Kraljić, događaju su prisustvovali zamjenik župana Darko Sobota te voditelj Odsjeka za međunarodnu suradnju i EU fondove Vladimir Šadek.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kulturno događanje

FOTO/VIDEO Brojni ljubitelji umjetnosti došli na otvorenje izložbe Stjepana Kečkeša u Virju, evo kako je bilo

Stjepan Kečkeš, slikar iz Virja, posebna je pojava naivnog slikarstva. To je i jedan od povoda zašto je u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×