4.3 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Održano tradicionalno okupljanje Podravkinih hrvača veterana
O

Ne propustite

Ugostiteljski objekt OPG Vidova suza u Draganovcu bio je mjesto ovogodišnjeg tradicionalnog okupljanja hrvača-veterana Podravke.

Okupilo se pedesetak hrvača svih generacija, od Koščaka i Šestaka kao onih najstarijih i najiskusnijih, do onih najmlađih i još aktivnih Fodora, Mihaleca, Lončarića i drugih.

Pozdravni govor i kratki pregled aktivnosti u protekloj godini iznio je predsjednik kluba Darko Tetec, a nakon toga je uslijedio tradicionalni ”dnevni red” kojeg je vodio Mladen Nemec, osoba zadužena za rad s veteranima u klubu.

Počelo je s prozivkom okupljenih i vaganjem, a nastavilo se tombolom. Sjajno pripremljena hrana vlasnika OPG-a Siniše Nemca, također hrvača veterana, bila je samo početak lijepog druženja i prisjećanja na dane aktivnog bavljenja hrvanjem.

No, sve viđeno, ispričano i doživljeno kroz godine ovakovih druženja nemoguće je opisati u jednom tekstu…

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×