24 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
KRIŽEVAČKO SPRAVIŠČE

Okupili se glumci predstave o pomirbi kalničkih šljivara i križevačkih purgera, gradonačelnik im zahvalio što toliko dugo čuvaju tradiciju
O

Osim dodjele zahvalnica, tom je prilikom predstavljen i novi redatelj predstave o pomirbi kalničkih šljivara i križevačkih purgera, Jan Kerekeš

Ne propustite

U znak zahvale što su sklopu 54. Križevačkog velikog spravišča prenijeli legendu o pomirbi kalničkih šljivara i križevačkih purgera, gradonačelnik Mario Rajn upriličio je prijem za glumce, sudionike predstave.

Gradonačelnik je napomenuo da su upravo glumci ti koji čuvaju tradiciju i koji su je još jednom uspješno prenijeli brojnim posjetiteljima.

Zahvalama se pridružila i direktorica Turističke zajednice grada Križevaca Olinka Gjigaš posebno naglasivši kako je rad na predstavi doveo do novih poznanstava i prijateljstva.

Svoj doprinos predstavi o pomirbi kalničkih šljivara i križevačkih purgera u sklopu 54.
Križevačkog velikog spravišča dali su Veronika Konfic, Bruno Keleković, Branimir Benjak, Tomislav Hrebak, Josip Šatrak, Emanuel Benjak, Sanja Petranović, Stjepan Palijan, Mario Vuk, Stjepan Vrhovec, Nikolina Lacković, Robert Konfic, Stjepan Fortuna, Barica Tutek, Karlo Aleksa, Jadranka Bos, Marijan Đurec, Tanja Remenar, Dražen Car i Tanja Fletko Jambrec.

Osim dodjele zahvalnica, tom je prilikom predstavljen i novi redatelj predstave o pomirbi kalničkih šljivara i križevačkih purgera, Jan Kerekeš, inače poznati glumac, kazališni redatelj i jedan od utemeljitelja Kerekeš Teatra, a koji će režirati predstavu u sklopu 55. Križevačkog velikog spravišča.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Imitiranje prirode

FOTO/VIDEO Dragicu permakultura vodi u sađenju vrta: Biljke štite jedna drugu, a imam i trik za puževe

Znate li što je permakultura? Dragica Strmečki iz Koprivnice sa sestrom Josipom ove je godine po prvi put posadila...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×