17.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 13. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Opasne namjere // Partnericama prijetili da će ih rasporiti i likvidirati
O

Ne propustite

Dvoje Koprivničanaca ovih su dana na Općinskom sudu pravomoćnim presudama okrivljena za prijetnje smrću svojim partnericama, što je kod njih izazvalo strah za vlastiti život.

Okrivljeni Z.G. (61) je u srpnju prošle godine, sa svog mobitela nazvao bivšu suprugu te joj zaprijetio: ‘Rasporit ću te od gore do ‘pi…’ , ja nemam šta izgubiti, a ti imaš. Zaklat ću i Franca.’

Time je počinio kazneno djelo protiv osobne slobode, prijetnjom te je kažnjen sa sedam mjeseci zatvora, no kazna se neće izvršiti ako u dvije godine ne počini novi prekršaj. Osim uvjetne kazne, dužan je u korist državnog proračuna uplatiti 300 kuna.

Na istome je sudu kažnjen i T.Z. (47) iz Koprivnice, koji je također prijetio svojoj izvanbračnoj supruzi. Tijekom žestoke svađe, u siječnju ove godine u obiteljskoj kući joj je izrekao: ‘Kaj buš ti meni policiju zvala, kurva, van idi iz moje kuće, rešit ću ja tebe, znam na koji način.’ Te su riječi kod nje izazvale osjećaj straha, no T.Z. se tu nije zaustavio.

Odmah drugi dan nakon svađe, slao joj je SMS poruke u kojima je pisao: ‘zapamti moje riječi, uništil te bum, da me strpaju i na 50 godina, kunem se majčinim grobom, ja bum te usmrtil, likvidiral te bum.’

Zbog prijetnje smrću, izrečena mu je kazna zatvora od godine dana, koja je zamijenjena radom za opće dobro, s time da se jedan dan zatvora zamjenjuje s dva sata rada. Dužan je i korist državnog proračuna uplatiti 300 kuna.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Lijepa prigoda

FOTO/VIDEO “Nemčići” slave svoj dan, u Domoljubu se na svečanosti okupili prijatelji škole

Osnovna škola "Antun Nemčić Gostovinski" iz Koprivnice slavi svoj dan. Svečanost je počela u 10 sati u njihovom susjedstvu, dvorani...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×