15.4 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
POTPORE

Općina Ferdinandovac poziva na radionicu za potpore malim poljoprivrednicima
O

Ovaj tip intervencije pruža podršku malim, potencijalno održivim poljoprivrednim gospodarstvima koja su orijentirana na tržišnu proizvodnju u skladu sa zahtjevima koje postavlja tržište

Ne propustite

Lokalna akcijska grupa „Podravina“ i ENTER Koprivnica u Općini Ferdinandovac organiziraju radionicu za potencijalne korisnike intervencije 73.12. Potpora malim poljoprivrednicima.

Ovaj tip intervencije pruža podršku malim, potencijalno održivim poljoprivrednim gospodarstvima koja su orijentirana na tržišnu proizvodnju u skladu sa zahtjevima koje postavlja tržište. Tako će se pomoći poljoprivrednim gospodarstvima u komercijalno isplativom prijelazu na tržišno orijentiranu proizvodnju, što je preduvjet za postizanje konkurentnosti u poljoprivrednom sektoru.

– Prihvatljivi korisnici su fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika ekonomske veličine poljoprivrednog gospodarstva od 3.000 eura SO do 10.000 eura SO ako ulažu u sektor voća, povrća i cvijeća, odnosno do 15.000 eura SO za ulaganja u ostalim sektorima – stoji u tekstu poziva.

Postotak povrata je do 85 posto, a najviše 30.000 eura za investicije u kupnju nove poljoprivredne mehanizacije i opreme, gospodarskih vozila, podizanje i restrukturiranje nasada, gradnju i opremanje objekata za životinje, skladištenje i hlađenje, plastenika i sl.

Detaljnije informacije o natječaju svi zainteresirani moći će saznati od stručnih predavača na radionici u Đurđevcu u Hotelu „Picok“ i to 23. svibnja u 18 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Jednostavno je

Kako se riješiti muha koje vam ulaze kroz prozore? Ovaj trik mnogi su proglasili genijalnim

Većina nas veseli se ljetu, no ono što nije tako ugodno su dosadne muhe. Kako se riješiti muha koje...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×