25.4 C
Koprivnica
Subota, 22. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
vijeće

Općina Ferdinandovac u 2020. godinu krenula s proračunom od 20 milijuna kuna
O

Radovi će trajati sljedeće četiri godine na području više općina.

Ne propustite

Općinsko vijeće općine Ferdinandovac na samom kraju 2019. godine donijelo je proračun za, već sada aktualnu, 2020. godinu. Proračun iznosi 20,81 milijun kuna.

Najveći dio proračuna odnosi prostorno planiranje, uređenje i komunalne djelatnosti, što se najvećim dijelom odnosi na projekt Aglomeracije koji polazi od Đurđevca, a cijeli projekt je vrijedan 352 milijuna kuna.

Radovi će trajati sljedeće četiri godine na području više općina, sve do kraja 2023. kada je nada da će se projekt uspješno realizirati. Kroz projekt izgradi će se 3265 metara transportnog vodoopskrbnog cjevovoda, 29 519 metara vodoopskrbne mreže i 3 349 kućnih priključaka na vodovodnu mrežu.

Trenutno traju radovi energetske obnoev zgrade općine, dok je ranije dovršena zamjena stolarije i obnova sanitarnog čvora u lokalnom društvenom domu. Također, postavljena je i moderna LED rasvjeta.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U Križevcima

Biciklom uzeo prednost traktoristi pa završio u bolnici, kaznu će na kraju dobiti i vozač traktora

Još jedna nesreća dogodila se jučer, ova u 15.28 u Križevcima u Koprivničkoj ulici. Kako doznajemo u policiji, 54-godišnjak...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×