7.1 C
Koprivnica
Subota, 20. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
pomoć

Općina Kloštar Podravski svojim prvašićima osigurala radne bilježnice i likovne mape
O

Ministarstvo znanosti i obrazovanja osiguralo je besplatne udžbenike, tako da su roditelji oslobođeni većinskog dijela troškova.

Ne propustite

Načelnik općine Kloštar Podravski Siniša Pavlović donio je odluku o sufinanciranju nabave radnih bilježnica i likovnih mapa učenicima prvih razreda Osnovne škole u nadolazećoj školskoj godini.

Općina Kloštar Podravski će osigurati svim učenicima prvih razreda Osnovne škole radne bilježnice i likovne mape. Ministarstvo znanosti i obrazovanja osiguralo je besplatne udžbenike, tako da su roditelji oslobođeni većinskog dijela troškova.

Pravo na radne bilježnice i likovnu mapu ostvaruje se podnošenjem zahtjeva roditelja djeteta na propisanom obrascu s priloženom dokumentacijom:

–    kopija osobne iskaznice roditelja,
–    odgovarajući dokaz o upisu u 1. razred Osnovne škole.

Podnositelj zahtjeva mora imati podmirene obveze prema Općini Kloštar Podravski.

Odluka o sufinanciranju nabave radnih bilježnica i likovnih mapa kao i odgovarajuća popratna dokumentacija vezana za predmetni javni poziv nalazi se na internetskoj stranici naše Općine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nakon očevida

FOTO/VIDEO Trostruki sudar u Čakovečkoj izazvao “zeleni” vozač (18), oduzeo prednost i napravio krš i lom

Poznate su okolnosti prometne nesreće koja se dogodila jučer u Čakovečkoj ulici, a trostruki sudar skrivio je 18-godišnjak. Kako navode...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×