22.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
isplata poticaja

Općina Koprivnički Ivanec podijelila po 20 tisuća kuna mladim mještanima koji kupuju i uređuju nekretnine
O

Na taj način motiviraju mlade ljude da ostanu ili, pak, dosele na područje Općine

Ne propustite

Kako su se pohvalili na općinskim stranicama, 17 osoba do 45 godina starosti s područja Općine Koprivnički Ivanec, potpisalo je sredinom listopada ugovore za isplatu poticaja. Svaki od njih dobio je 20.000 kuna za kupnju i uređenje nekretnina te za izradu projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju nekretnina.

Od njih 17, osmero je potpisalo ugovore za isplatu poticaja za kupnju nekretnina, osmero je potpisalo ugovore za isplatu poticaja za uređenje nekretnina, dok je jedan potpisao ugovor za isplatu poticaja za izradu projektno–tehničke dokumentacije za izgradnju nekretnine.

– Glavna svrha predmetnih poticaja je pružiti financijsku pomoć mladim obiteljima koje imaju namjeru doseliti na područje Općine Koprivnički Ivanec te na taj način zapravo motivirati mlade ljude na doseljavanje na područje naše općine, ali i pružiti financijsku pomoć mladim ljudima, našim stanovnicima, a koji namjeravaju ostati i dalje živjeti i zasnovati svoje obitelji na području naše općine – poručili su iz Općine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svega ima!

FOTO Tradicionalni sajmeni dan u Đurđevcu privukao mnoštvo kupaca i prodavatelja: “Tri stvari jedan euro, biraj!”

Đurđevcom je danas u prijepodnevnim satima odzvanjao zvuk cjenkanja, ali i ekskluzivnih ponuda kao što su "biraj, tri za...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×