10.2 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Novost

Općina Koprivnički Ivanec postala članom Turističke zajednice područja Središnja Podravina: “Vjerujemo u zajedničko pokretanje raznih aktivnosti i događanja”
O

Spomenimo da je Turistička zajednica područja Središnja Podravina sa sjedištem u Virju obuhvaća područje općina Gola, Hlebine, Legrad, Molve, Novigrad Podravski i Virje

Ne propustite

Općina Koprivnički Ivanec postala je članom Turističke zajednice područja Središnja Podravina.

– Samo neke od prednosti koje turistička zajednica nudi je promocija i pomoć u organizaciji raznih kulturnih i društvenih događanja, promocija smještajnih kapaciteta, organizacija sajmova u suradnji sa lokalnim OPG-ovima i udrugama, pomoć u financiranju raznih lokalnih događanja putem natječaja i fondova Europske unije, međuopćinska suradnja i povezivanje, te ostale aktivnosti. Vjerujemo u uspješnu suradnju sa Turističkom zajednicom i zajedničko pokretanje raznih aktivnosti i događanja na području naše općine – objavili su iz Općine.

Spomenimo da je Turistička zajednica područja Središnja Podravina sa sjedištem u Virju obuhvaća područje općina Gola, Hlebine, Legrad, Molve, Novigrad Podravski i Virje, a trenutno su u fazi pristupanja i općine Drnje, Đelekovec, Koprivnički Bregi, Peteranec i Rasinja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Naše bogatstvo

[FOTO] IZVRSNA VIJEST Peteranski bijeli vez „file“ zaštićen kao trajno kulturno nematerijalno dobro

Sjajna vijest dolazi iz Općine Peteranec. Naime, peteranski bijeli vez "file" zaštićen je kao trajno kulturno nematerijalno dobro. Peteranski bijeli...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×