15.4 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Odluka općinskog vijeća

Općina Molve odrekla se dijela poreza u korist mještana: “Među prvima smo u Hrvatskoj koji pokazujemo ovakvu brigu”
O

To znači da se dosadašnja niža stopa poreza na dohodak u visini od 20% smanjila na 15%, dok viša stopa poreza na dohodak iznosi 25%, što je također minimalna visina propisana zakonom

Ne propustite

Općina Molve odrekla se dijela poreza kako bi pomogla mještanima.

Naime, Općinsko vijeće donijelo je Odluku o visini poreznih stopa poreza na dohodak Općine Molve kojom se odrekla 5% visine ove porezne stope kako bi ostvarila novu vrstu subvencije.

To znači da se dosadašnja niža stopa poreza na dohodak u visini od 20% smanjila na 15%, dok viša stopa poreza na dohodak iznosi 25%, što je također minimalna visina propisana zakonom.

– Ovakvim smanjenjem poreznih stopa Općina Molve ponovno je među prvima u Hrvatskoj koja je pokazala brigu za svoje mještane. Svim zaposlenim osobama s područja Općine Molve će se rasteretiti obveze na njihovim plaćama, potaknut će se zapošljavanje, a time i osigurati gospodarski rast i razvoj – kažu iz općine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×