24.1 C
Koprivnica
Nedjelja, 23. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Obavijest

Općina Peteranec (su)financira kupnju zbirki zadataka i radnih bilježnica, evo što trebate napraviti
O

Temeljem Odluke o ostvarivanju prava na (su)financiranje troškova kupnje zbirki zadataka i radnih bilježnica za učenike osnovne škole s prebivalištem na području Općine Peteranec u školskoj godini 2023./2024. poziva roditelje/skrbnike da podnesu Zahtjev za ostvarivanje prava na (su)financiranje kupnje zbirki zadataka i radnih bilježnica

Ne propustite

Nedavno smo pisali kako učenici osnovnih škola s prebivalištem na području općine Peteranec dobit će bilježnice i radni materijal za nadolazeću školsku godinu.

No, tu nije kraj sretnim vijestima. Temeljem Odluke o ostvarivanju prava na (su)financiranje troškova kupnje zbirki zadataka i radnih bilježnica za učenike osnovne škole s prebivalištem na području Općine Peteranec u školskoj godini 2023./2024. poziva roditelje/skrbnike da podnesu Zahtjev za ostvarivanje prava na (su)financiranje kupnje zbirki zadataka i radnih bilježnica.

Uz Zahtjev za ostvarivanje prava na (su)financiranje kupnje zbirki zadataka i radnih bilježnica prilaže se i sljedeća dokumentacija:

  • Dokazi o prebivalištu roditelja ili skrbnika (preslike važećih osobnih iskaznica ili uvjerenja o prebivalištu),
  •  Dokazi o troškovima kupnje zbirki zadataka i radnih bilježnica (preslika računa),
  • Preslika kartice tekućeg ili žiro računa na koji će se vršiti isplata s vidljivim IBAN-om,
  •  Potvrda škole o statusu učenika (za učenike polaznike osnovne škole Fran Koncelak Drnje, Područne škole Sigetec i  Područne škole Fran Galović Peteranec potvrde će pribaviti Općina Peteranec),
  • Potvrdu Jedinstvenog upravnog odjela o nepostojanju duga prema Proračunu Općine Peteranec,
  •  Izjava da nema sufinanciranja zbirki zadataka i radnih bilježnica iz drugih izvora,
  •  Izjava o pristanku obrade osobnih podataka.

Zahtjevi se zaprimaju isključivo do 1. rujna 2023. godine, a možete ih priložiti na nekoliko načina:

– Osobno u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Peteranec, na adresi Matije Gupca 13, Peteranec radnim danom u radnom vremenu Jedinstvenog upravnog odjela Općine Peteranec. Zatim, putem e-maila na adresu opcina-peteranec@kc.htnet.hr (obrasci dostavljeni putem e-maila obavezno moraju biti potpisani od strane zakonskog zastupnika (roditelja, skrbnika…) i kao takvi skenirani i dostavljeni u pdf. formatu te poštom na adresu: Općina Peteranec, Matije Gupca 13, Peteranec – poručuju iz Općine Peteranec.

Za sva pitanja i nedoumice možete nazvati broj telefona: 048/636 289

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dani općine

FOTO/VIDEO Fešta se nastavlja, Ivančane zabavljaju tamburaši do ranih jutarnjih sati, veselo je!

Koprivnički Ivanec danas blista od dobre atmosfere i raspoloženja, a kako i ne bi kada slavi svoj rođendan! Dani općine...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×