9.1 C
Koprivnica
Subota, 13. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
IZ PRORAČUNA OPĆINE

Općina Peteranec sufinancirat će osnovnoškolcima zbirke zadataka i radne bilježnice
O

Zahtjev podnose roditelji (skrbnici) učenika, od 1. rujna 2020. godine do zaključno s 30. rujna 2020. godine Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Peteranec.

Ne propustite

Iz Općine Peteranec stigla je obavijest o donesenoj odluci o sufinanciranju zbirki zadatka i radnih bilježnica u školskoj godini 2020.-2021., za učenike osnovne škole s prebivalištem na području Općine Peteranec.

Pravo na (su)financiranje kupnje zbirki zadataka i radnih bilježnica u obliku jednokratne naknade u novcu mogu ostvariti učenici osnovnih škola s prebivalištem na području Općine Peteranec,.

1. UČENICI OD 1. DO 4. RAZREDA – 300 kuna jednokratna isplata po podnošenju zahtjeva uz predočenje računa o kupnji istih.

2. UČENICI OD 5. DO 8. RAZREDA – 400 kuna jednokratna isplata po podnošenju zahtjeva uz predočenje računa o kupnji istih.

– Odredbe članaka 2. ove Odluke na odgovarajući se način primjenjuju i na učenike COOR „Podravsko sunce“ Koprivnica, s tim da iznos jednokratne naknade za (su)financiranje troškova kupnje zbirki zadataka i radnih bilježnica ne može biti veći od stvarnog troška kupnje zbirki zadataka i radnih bilježnica – stoji na službenim stranicama Općine Peteranec.

Zahtjev za ostvarivanje prava na (su)financiranje kupnje zbirki zadataka podnosi se na posebnom Obrascu koji možete pogledati OVDJE, a uz koji je potrebno priložiti sljedeće dokumente:

1. dokaze o prebivalištu roditelja ili skrbnika (preslike važećih osobnih iskaznica ili uvjerenja o prebivalištu);

2. dokaze o troškovima kupnje zbirki zadataka i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava;

3. kopiju kartice osobnog računa na koji će se vršiti isplata s vidljivim IBAN-om;

4. potvrdu škole o statusu učenika;

5. potvrdu Jedinstvenog upravnog odjela o nepostojanju duga prema Proračunu Općine Peteranec, a sukladno Odluci o gubitku prava na (su)financiranje iz Proračuna Općine Peteranec;

6. Izjava da nema (su)financiranja zbirki zadataka i radnih bilježnica iz drugih izvora;

7. Izjava o zaštiti osobnih podataka.

Zahtjev podnose roditelji (skrbnici) učenika, od 1. rujna 2020. godine do zaključno s 30. rujna 2020. godine Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Peteranec.

– Sredstva za ostvarivanje prava na (su)financiranje kupnje zbirki zadataka osigurana su u Proračunu Općine Peteranec za 2020. godinu i bit će isplaćena roditeljima (skrbnicima) do 31. prosinca 2020. godine – zaključili su iz Općine.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Rasinjski ljepotan

FOTO Pogledajte kako će izgledati novi dvorac Inkey, bit će to pravi turistički biser sjevera Hrvatske

Mnogo je bilo skeptika kad je Županija kupila derutni dvorac Inkey u Rasinji za 60-ak tisuća eura. Ova se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×