25.7 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
POTPORA

Općina Pitomača dobila 1,4 milijuna eura za novu fazu projekta Zaželi
O

Cilj projekta je pružanje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim i osobama s invaliditetom navode u Općini Pitomača

Ne propustite

Općina Pitomača dobila je od Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike 1,4 milijuna eura za provedbu nove faze projekta Zaželi.

Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u ime Općine Pitomača na svečanosti u Voćinu potpisao je općinski načelnik Željko Grgačić. Provedba projekta će trajati tri godine, a glavna aktivnost je pružanje usluge potpore i podrške uz nabavu i podjelu paketa potrepština.

– Cilj projekta je pružanje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim i osobama s invaliditetom. Tako će projekt za rezultat imati 180 osoba kojima je pružena usluga potpore i podrške kako bi se prevenirala institucionalizacija i potaknula veća socijalna uključenost. Uslugu će pružati 30 gerontodomaćica – navode u Općini Pitomača.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Virovska prkačijada

FOTO Najprkač je onaj iz Koprivničkih Bregi, nagrađena i najbolja tacna i najljepši štand

Poznati su dobitnici nagrada na ovogodišnjoj Virovskoj prkačijadi. Najuređeniji štand ima Društvo žena Novigrad Podravski, dok su se nagradom za...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×