8.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 3. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
DOBRA VIJEST

Općina Virje će razveseliti umirovljenike isplatom božićnica
O

Pravo na božićnicu od 40 eura imaju umirovljenici čija mirovina ne prelazi iznos od 530,89 eura i korisnici zajamčene minimalne naknade prema popisu Hrvatskog zavoda za socijalnu skrb Đurđevac

Ne propustite

Općina Virje će umirovljenicima i korisnicima zajamčene minimalne naknade sa svog područja isplatiti božićnice. Pravo na božićnicu od 40 eura imaju umirovljenici čija mirovina ne prelazi iznos od 530,89 eura i korisnici zajamčene minimalne naknade prema popisu Hrvatskog zavoda za socijalnu skrb Đurđevac.

-Pozivaju se umirovljenici i korisnici zajamčene minimalne naknade koji uvjetima da se jave u Jedinstveni upravni odjel Općine Virje najkasnije do 15. prosinca. Potrebno je ispuniti obrazac zahtjeva za isplatu kojem se prilaže preslika osobne iskaznice, preslika računa za uplatu i odrezak od mirovine za umirovljenike – navode u Općini.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

DRUGA HRL SJEVER ŽENE

Pitomačanke upisale petu uzastopnu pobjedu

Rukometašice Pitomače stigle su do pete uzastopne prvenstvene pobjede, a u 15. kolu Druge hrvatske lige Sjever slavile su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×