4.9 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Kanuing staze

Općini Pitomača odobreno je 50 tisuća kuna za adrenalinsko spuštanje niz Dravu
O

Osmišljena je kanuing staza rekreativnog i poučnog karaktera koja bi osim adrenalinskog spuštanja kanuima niz rijeku Dravu omogućila i aktivnosti promatranja ptica, prvenstveno bregunica, koje se gnijezde u strmim odronjenim obalama rijeke Drave.

Ne propustite

Općini Pitomača odobren je projekt Kanuing staza Drava tour adventure, u vrijednosti od 50 tisuća kuna.

Projekt je odobrila Hrvatska turistička zajednica po provedenom Javnom pozivu za kandidiranje projekata turističkih inicijativa i proizvoda na turistički nerazvijenim područjima za potpore u 2017. godini.

– Osmišljena je kanuing staza rekreativnog i poučnog karaktera koja bi osim adrenalinskog spuštanja kanuima niz rijeku Dravu omogućila i aktivnosti promatranja ptica, prvenstveno bregunica, koje se gnijezde u strmim odronjenim obalama rijeke Drave. Ujedno, postavom info tabli turisti bi bili upoznati sa karakteristikama flore i faune ovog kraja, kao i specifičnim tradicijskim običajima istog – kažu iz općine.

Partneri na ovom, 113.249 kuna vrijednom projektu su Turistička zajednica Općine Pitomača, Općina Podravske Sesvete i OPG Karlovčan.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×