15.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 13. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Operirana Željka Orehovec
O

Ne propustite

Najbolja hrvatska igračica, svjetska rekorderka, kapetanica reprezentacije, članica koprivničke Podravke Željka Orehovec, operirana je prošlog tjedna u Kliničkom bolničkom centru Dubrava u Zagrebu.

 

Posljednjih tjedana vidljivo je bilo da Željka ima problema u igri, kralježak L5 utjecao je na splet živaca i onemogućavao funkciju desne noge. Konzultacijom liječnika iz Koprivnice, liječničkog konzilija Hrvatskog olimpijskog odbora te sjajnih stručnjaka bolnice Dubrava, odlučeno je da se izvrši operativni zahvat s oporavkom u Daruvarskim toplicama koji će pokrivati HOO.

Najvažniji segment nakon dobrog operativnog zahvata je oporavak i fizioterapeutski program za koji vjerujemo da će biti vrhunski, a povratak Željke na kuglačke staze bit će najljepša vijest za ljubitelje kuglanja u Hrvatskoj.

Izvor: www.kuglanje.hr

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Križevačka eparhija

Naša katedrala dobit će relikviju svetog Šarbela, sveca s najviše čudesa u povijesti kršćanstva!

Grkokatolička katedrala Svete Trojice u Križevcima 22. rujna dobit će u trajno vlasništvo relikviju svetog Šarbela, istočnog katoličkog sveca...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×