14.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Opet potrgane gradske klupe, šteta oko 3.000 kuna, policija traži počinitelje
O

Ne propustite

Nakon što je Komunalac zatvorio tržnicu i tako onemogućio da ovaj prostor u središtu grada koriste za noćna druženja, mladi Koprivnice vratili su se u središnji gradski park. Tako su građani opet mogli svjedočiti posljedicama njihova boravka. Osim što su premjestili jednu klupu iz djela parka uz crkvu svetoga Nikole do paviljona, komunalni je redar ustanovio da je još jedna klupa u potpunosti uništena te da su na dvije klupe potrgani nasloni. 

Građani su dojavili i oštećenje dviju klupa na Varaždinskoj, kod Hebrangove ulice. Tamo su sve daske skinute s nosača koji su u potpunosti uništeni. Komunalni redari još uvijek rade na utvrđivanju informacija da su ove klupe uništila djeca koja stanuju u Ulici Andrije Hebranga. Inače, šteta je procijenjena na oko tri tisuće kuna, pa su nadležne gradske službe sve prijavile policiji. Od komunalnih redara također doznajemo da je počinitelje vrlo teško detektirati.

tekst: Radio Drava

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×