26.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
jer svirati se mora

OPORAVLJAMO SE OD MJERA: U Koprivnicu stižu Josipa Lisac, Let 3, Psihomodo Pop, Vatra…, a u Križevce koncertna turneja
O

Ne propustite

Stručna komisija Hrvatske glazbene unije ovih je dana završila ocjenjivanje preko 300 pristiglih prijava za akciju Jer svirati se mora 2, kroz koju će se distribuirati sedam milijuna kuna pomoći za organizaciju koncertnih aktivnosti, a s ciljem ublažavanja posljedica protupandemijskih mjera.

Između prijavljenih projekata koji su zadovoljili zadane kriterije, odabrano je njih 237, unutar kojih će se izvesti preko 400 koncerata do kraja lipnja ove godine.

Nekoliko je koncerata i projekata odobreno i u Koprivnici i Križevcima, a prva je na redu virovitička Vatra te Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli, koji već u travnju nastupaju u koprivničkom u Domu mladih.

U lipnju pak u koprivnički Domoljub dolazi glazbena diva Josipa Lisac.

FUNK u veljači i lipnju organizira seriju koncerata u Koprivnici – FUNK –
klupski i open air koncerti, a riječ je o četiri koncerta po izboru.

A u svibnju i lipnju u koprivničkom Kampusu prava ludnica, stižu Psihomodo Pop i Let 3!

Križevački Klub kulture od veljače do lipnja očekuje koncertna turneja Upadaj u kombi…s My Buddy Moose, Upadaj u kombi…s The Black Room i The
Siids te Upadaj u kombi…s Ochi i Po’ metra crijeva.

Sredstva pomoći usmjerena su isključivo na pokrivanje dokumentiranih tehničkih troškova organizacije koncerata (poput najma razglasa, dvorana / prostora, zaštitarske službe itd), te se ne smiju koristiti za isplatu umjetničkih honorara. Sada predstoji sklapanje ugovora sa svakim pojedinom organizatorom po svakom pojedinom odobrenom projektu, temeljem čega će se isplatiti odobrena sredstva. Nakon realizacije projekata, organizatori će, kao i prošle godine, morati detaljno dokumentirati i opravdati sve troškove i uplate koji se odnose na primljena sredstva.

Konačan popis odobrenih projekata objavljen je na stranicama Ministarstva kulture i medija RH te Hrvatske glazbene unije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Neugodnjak

Šokantan prizor sve češći u koprivničkom parku, muškarac spava pokraj hrpe smeća i alkohola

Šokantan prizor zabilježen je danas u koprivničkom parku. Naime, na fotografiji je vidljiv muškarac kako hvata popodnevni spavanac na klupi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×