radovi traju sve do 20. kolovoza

Oprez! Ako krećete prema Zagrebu ili moru, pripazite na novu regulaciju prometa u Križevcima

Zatvoren je promet od raskrižja Ulice kralja Tomislava, Ulice Ivana Gundulića i Ulice Marcela Kiepacha pa do novog nadvožnjaka, a obilazni put do Željezničkog kolodvora je kroz Ulicu Nikole Tesle

15:41h
0
Radovi na jednoj od prometnijih prometnica u Križevcima // Foto: Križevci.hr

Radovi na novom podvožnjaku u Križevcima polako se bliže kraju. Cesta koja će od kružnog toka voditi preko željezničke pruge pa prema centru grada, olakšat će promet svima onima koji idu u smjeru Zagreba, ili iz njega, no kako stvari stoje, tek nakon kolovoza.

Naime, kako su nas obavijestili iz križevačke gradske Uprave, zbog uklapanja nadvožnjaka na postojeću cestu, uspostavljena je privremena regulacija prometa u zoni nove prometnice. Točnije, do 20. kolovoza zatvoren je promet od raskrižja Ulice kralja Tomislava, Ulice Ivana Gundulića i Ulice Marcela Kiepacha pa do novog nadvožnjaka, a obilazni put do Željezničkog kolodvora je kroz Ulicu Nikole Tesle.

S obzirom na to da brojni Podravci i Prigorci ovih dana kreću prema Jadranu, ne sumjnamo kako će im ova informacija dobro doći, kako se ne bi iznenadili dolaskom u jednu od najprometnijih križevačkih ulica.