6.5 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
oznake

Oprez, ako na kuću ili zgradu ne stavite kućni broj, stiže kazna
O

Obilježavanje kućnim brojem vrši se pločicama veličine 20×15 centimetara

Ne propustite

Prema odluci o komunalnom redu na području grada Koprivnice obveza je vlasnika zgrade ili kuće da postavi kućni broj koji je objektu dodijeljen.

– Svaka zgrada mora biti označena kućnim brojem. Obilježavanje kućnim brojem vrši se pločicama veličine 20×15 centimetara, izrađene od željeznog lima, koje su plave boje s bijelim brojevima. Vlasnici zgrada mogu o svom trošku postaviti pločicu s kućnim brojem i drugog oblika, pod uvjetom da je estetski oblikovana te da se uklapa u okolni ambijent – navedeno je u odluci

Vlasnik zgrade koji ne označi zgradu odgovarajućim kućnim brojem može biti sankcioniran novčanom kaznom u iznosu od 65 eura i to kao fizička osoba, 265 eura kao pravna osoba i 65 eura kao odgovorna osoba tvrtke.

Emajliranu plavu pločicu kućnog broja građani mogu nabaviti u Upravnom odjelu za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Grada Koprivnice, a cijena jedne pločice kućnog broja iznosi 5 eura.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Mandati su poznati

[IZBORI] Obrađena su gotovo sva biračka mjesta, političare čekaju razgovori i pregovori za sastavljanje većine

Državno izborno povjerenstvo obradilo je gotovo sva biračka mjesta, odnosno za 99,79 posto glasova poznato je kome pripadaju. Tako su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×