10.2 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
radovi na aglomeraciji

OPREZ Jedna od najprometnijih prometnica u gradu u nedjelju će djelomično biti zatvorena, pogledajte obilazan pravac
O

Sav promet preusmjeravat će se kroz Čakovečku ulicu

Ne propustite

Jedna od najprometnijih gradskih prometnica u nedjelju će biti djelomično zatvorena. Riječ je o Varaždinskoj cesti, odnosno državnoj cesti D2, na kojoj će se izvoditi radovi u sklopu Aglomeracije.

Kako su obavijestili iz Grada Koprivnice, za sav promet zatvorit će se dio ceste između raskrižja s Čakovečkom ulicom te raskrižja sa Zagrebačkom cestom. Isto tako, za sav promet će biti zatvoren dio nerazvrstane cesta uz mrtvačnicu gradskog groblja “Pri Sv. Duhu” – dio od parkirališta, uz obrte za prodaju.

– Izvodit će se prekop državne ceste te je predviđeno trajanje zatvaranja ceste radi izvođenja radova jedan dan. Obilazni pravac je predviđen kroz Čakovečku ulicu – pojasnili su iz grada.

Dakle, u nedjelju pripazite ako prometujete ovim dijelom grada. Zatvoren će biti dio ceste od semafora na najkompliciranijem gradskom raskrižju pa sve do nekadašnjeg glavnog ulaza na groblje tako da će promet automobila, ali i kamiona biti povećan po Čakovečkoj ulici, gdje se kuće nalaze odmah uz prometnicu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Parlamentarni izbori 2024.

[IZBORI] Izlaznost puno veća nego 2020., Koprivnica na top listi gradova s najvećim odazivom birača

Državno izborno povjerenstvo u 12 sati objavilo je prve podatke o izlaznosti na parlamentarne izbore na razini cijele Hrvatske,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×