12 C
Koprivnica
Subota, 3. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
pomoć

Osam koprivničkih vatrogasaca od jučer na redovnoj dislokaciji u NP Brijuni
O

Ne propustite

Koprivnički dobrovoljni i profesionalni vatrogasci, njih osam, od jučer, 23. srpnja, dežurni su u trećoj smjeni redovne dislokacije vatrogasaca u Nacionalnom parku Brijuni.

Kao i dosadašnje smjene, na Velikom Brijunu nalaze se Igor Međimorec, Mišel Ivančić, Mario Jakupec i Davor Tušek, četiri profesionalna vatrogasca iz Javne vatrogasne postrojbe grada Koprivnice. Na Malom Brijunu su dobrovoljci Kristijan Sminderovac i Veljko Podravac, a na otočiću Vanga Ivica Petrović i Zdravko Lončarek. Svi su članovi društava iz Vatrogasne zajednice grada Koprivnice, a na Brijunima će provoditi mjere zaštite od požara sljedeća dva tjedna.

Na Velikom Brijunu nalazi se auto cisterna u vlasništvu JVP Koprivnica opremljena visokotlačnom pumpom i spremnikom sa 7000 litara vode dok je na Malom Brijunu vozilo sa spremnikom od 450 litara, pripadajućom opremom za gašenje požara te sustavom veza.

Podsjetimo, vatrogasci su na dislokacije upućeni na temelju Programa aktivnosti
u provedbi posebnih mjera zaštite od požara od interesa za Republiku Hrvatsku u 2020. godini te zapovijedi glavnog vatrogasnog zapovjednika Republike Hrvatske Slavka Tucakovića.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

odlično

FOTO/VIDEO Veličanstveni vatromet i odličan koncert Marka Kutlića zagrijali posjetitelje za još dva dana Spravišča

Brojni posjetitelji stigli su na Križevačko veliko spravišče koje se ove godine održava 55. put po redu. Manifestacija je svečano...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti