17.1 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Osnovna škola “Antun Nemčić Gostovinski” slavi danas svoj dan
O

Ne propustite

U koprivničkoj Osnovnoj školi „Antun Nemčić Gostovinski“  danas je iznimno svečano. Povodom Dana škole podigli su zelenu eko zastavu a posebno su ponosni jer su ove godine dobili srebrni certifikat, što znači da će još dvije godine raditi po međunarodnom programu, pa će dobiti trajni status međunarodne eko škole i biti mentori drugim školama.  Svečana akademija održana je u Domoljubu gdje su najboljim učenicima osmih razreda uručene nagrade, rekla nam je ravnateljica Gordana Gazdić Buhanec:

„Učenici su izabrali najbolje. To je u 8a razredu Ana Marija Šerbetar, u 8b Alen Trgovčević, u 8c Petra Sabolek, u 8d Gracija Grošić i u 8e Tomica Balaško a najbolja učenica škole je Gracija Grošić. Također smo ove godine nagradili Ivana  Vrhocija. To je dječak koji je imao tijekom osmogodišnjeg školovanja izuzetna postignuća na učeničkim natjecanjima i tako je jako promicao ugled škole pa je i on nagrađen.“

Uz nagrade sponzora najosmaši su dobili novčane bonove od 250 a najbolja učenica škole od tisuću kuna. 

Spomenimo i da je u “Nemčiću Gostovinskom” postavljena izložba gljiva te međunarodna  izložba „Narodne nošnje i plesovi moga zavičaja“ iz Celja, koja je trenutno među deset najjačih u svijetu i tri u Evropi, a na njoj su druga mjesta osvojili učenici ove koprivničke škole.

{denvideo http://www.radio-drava.hr/drava/mp3/DAN.mp3}

tekst: Radio Drava

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osvaja

Prozračni outfit na lijepoj Koprivničanki je za peticu, ovako izgleda look rođen za ljeto

Da je počelo ljeto možemo vidjeti na svakom koraku - ne samo da je nama vruće, već se i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×