19 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nova školska godina

Osnovna škola Đurđevac organizira produženi boravak učenika, prijave su do 13. rujna
O

Dio troškova snosit će Grad dok će drugi dio sufinancirati roditelji. Iznos sufinanciranja za roditelje iznosit će 500 kuna po učeniku, a za dvoje učenika u obitelji cijena je 800 kuna.

Ne propustite

U Osnovnoj školi Đurđevac pozivaju zainteresirane roditelje da iskažu interes za upis učenika u program produženog boravka u novoj nastavnoj godini. Mogu se uključiti učenici prvih, drugih, trećih i četvrtih razreda. S obzirom na iskazani interes planirat će se način organizacije te vrijeme početka, a sve prema epidemiološkom preporukama.

U vrijeme produženog boravka izmjenjuju se: odmor od nastave, vrijeme za pisanje domaće zadaće i ponavljanje nastavnog gradiva te slobodno organizirano vrijeme. Učenici uz obrok za vrijeme redovne nastave imaju osiguran ručak i užinu.

Produženi boravak organizirat će se u suradnji s Gradom Đurđevcom. Dio troškova snosit će Grad dok će drugi dio sufinancirati roditelji. Iznos sufinanciranja za roditelje iznosit će 500 kuna po učeniku, a za dvoje učenika u obitelji cijena je 800 kuna.

Roditelji se mogu javiti najkasnije do 13. rujna isključivo na e-mail ili telefon škole. Informacije o načinu rada te događanjima i aktivnostima u produženom boravku možete pročitati na Web stranicama škole, u izborniku, pod kategorijom Produženi boravak.

Kontakt e-mail: ured@os-djurdjevac.skole.hr

Kontakt telefon: 048/812-414

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pjesme Podravine i Podravlja

FOTO/VIDEO Dvorana na pitomačkom festivalu popunjena je do posljednjeg mjesta, zapjevala i poznata Filipinka

Počeo je glazbeni festival Pjesme Podravine i Podravlja, tradicionalni festival koji već više od 30 godina privlači ljubitelje tradicionalne...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×