Nova školska godina

Osnovna škola Đurđevac organizira produženi boravak učenika, prijave su do 13. rujna

Dio troškova snosit će Grad dok će drugi dio sufinancirati roditelji. Iznos sufinanciranja za roditelje iznosit će 500 kuna po učeniku, a za dvoje učenika u obitelji cijena je 800 kuna.

09:51h
0
Foto: grad Đurđevac

U Osnovnoj školi Đurđevac pozivaju zainteresirane roditelje da iskažu interes za upis učenika u program produženog boravka u novoj nastavnoj godini. Mogu se uključiti učenici prvih, drugih, trećih i četvrtih razreda. S obzirom na iskazani interes planirat će se način organizacije te vrijeme početka, a sve prema epidemiološkom preporukama.

U vrijeme produženog boravka izmjenjuju se: odmor od nastave, vrijeme za pisanje domaće zadaće i ponavljanje nastavnog gradiva te slobodno organizirano vrijeme. Učenici uz obrok za vrijeme redovne nastave imaju osiguran ručak i užinu.

Produženi boravak organizirat će se u suradnji s Gradom Đurđevcom. Dio troškova snosit će Grad dok će drugi dio sufinancirati roditelji. Iznos sufinanciranja za roditelje iznosit će 500 kuna po učeniku, a za dvoje učenika u obitelji cijena je 800 kuna.

Roditelji se mogu javiti najkasnije do 13. rujna isključivo na e-mail ili telefon škole. Informacije o načinu rada te događanjima i aktivnostima u produženom boravku možete pročitati na Web stranicama škole, u izborniku, pod kategorijom Produženi boravak.

Kontakt e-mail: ured@os-djurdjevac.skole.hr

Kontakt telefon: 048/812-414

čitam...