Večer smijeha

Osvojite ulaznice za vrhunski stand-up show na kojem će vam Vlatko Štampar objasniti svoju viziju odraslosti

Za one koji ga nisu 'probali', Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo.

20:00h
0

Još jedna večer stand up komedije u Koprivnici? Tako je.


Nakon rasprodane večeri prošli tjedan gdje ste uživali u izvedbi cijele LAJNAP ekipe – vrijeme je za još jedno gostovanje sa solo show-om!

Pozivamo vas na stand-up comedy show Odraslost Vlatka Štampara koji će se održati ove subote u Domu mladih Koprivnica s početkom u 20 sati.

-Izniman je gušt nastupati pred tako divnom publikom. Drago mi je da ćemo se ponovo družiti cijelu večer. Predstavljam vam se sa svojim 3. one man show-om. Fore sam pisao i klesao zadnjih godinu dana u sklopu VOLARE sezone. Što vas čeka na ODRASLOSTI?
Pa prošao je 30. rođendan i očekuju se od mene neke odrasle stvari.
Žena, svadba, dijete, posao od 9-5, kredit…
Pritisak je tu – “Pa vreme ti je…”, “Pa nesi već dete…” “Kaj se čeka?!”
A ja sam dao otkaz, ženidba nije još u planu, a dijete vjerujem da će mi samo krasti moje igračke. Toliko o odraslosti. – rekao je Vlatko

Za one koji ga nisu ‘probali’, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo. Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara na ovim prostorima. Osim u Mađarskoj.

Portal ePodravina.hr i ovog vas puta vodi na večer smijeha, a sve što trebate učiniti je prijaviti se obrazac koji se nalazi na dnu članka.

Karte možete kupiti u Le Petit Caféu i KKC Pixelu po cijeni od 40 kuna i na ulazu po cijeni od 50 kuna.

 

čitam...