7.4 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Otvoren novi prostor Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije
O

Ne propustite

“Danas je veliki dan za sve nas; rekla bih možda najveći od osnutka Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije, prije 17 godina. Danas svečano otvaramo novouređenu zgradu Zavoda za javno zdravstvo, koja će, vjerujem, biti čvrst temelj za razvoj javne zdravstvene djelatnosti na ovim prostorima.”, rekla je Draženka Vadla, ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije na današnjem svečanom otvaranju.

Za rekonstrukciju i prenamjenu 2500 m četvornih prostora, uređenje okoliša, fasade, krovišta utrošeno je 11,4 milijuna kuna, od čega je Županija Koprivničko-križevačka financirala 8,4 mil, dok je sa 3 mil sudjelovao sam Zavod. Dodatnih 1,1 mil kn Zavod je izdvojio za opremanje prostora prizemlja, 1. i 2. kata i nabavku opreme.

“Ne moramo ići daleko u prošlost da bi se prisjetili uvjeta u kojima je ova ustanova djelovala.”, rekao je župan Darko Koren. “Dogovorili smo da posao dovršimo na način da se uredi zadnja etaža koju ćemo koristiti za potrebe udruga koje djeluju u segmentu zdravstva i socijalne skrbi.”, naglasio je, govoreći i budućem uređenju trećeg kata zgrade.

Djelatnici Zavoda konačno u adekvatnom prostoru / Foto: Zoran StuparStjepan Milinković, koji je ovog puta bio u funkciji posebnog izaslanika ministra zdravstva, na pitanje što za njega znači otvorenje novih prostora Zavoda, rekao je: “Za mene kao političara znači daljnje unapređenje sustava zdravstvene zaštite na našem području, u koji je već uloženo preko 200 milijuna kuna. A za mene kao zdravstvenog djelatnika, koji godinama surađujem sa Zavodom za javno zdravstvo, ovo znači izuzetno puno jer vjerujem da će ovim ljudima, koji i inače imaju puno volje i entuzijazma,  dati još više motiva da sa još većim žarom skrbe za naše javno zdravstvo.”

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Promet se odvija sporo

[FOTO/VIDEO] NESVAKIDAŠNJA NEZGODA Kamion je zapeo i zaustavio promet

Prije nekoliko trenutaka na cesti između Ferdinandovca i Đurđevca došlo je do nesvakidašnje nezgode. Naime, kako neslužbeno doznajemo, kamion je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×