13.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Otvoren poziv za izlagače na ovogodišnjem Špancirfestu
O

Ne propustite

Sedamnaesti Špancirfest održat će od 21. do 30. kolovoza 2015, a ovih je dana otvoren natječaj za izlagače, na koji će se moći prijaviti do 5. lipnja. Broj izlagačkih mjesta na festivalu je ograničen, a interes puno veći od broja raspoloživih prostora, pa se pozivaju svi zainteresirani da u roku predaju svoje prijave.

Zainteresirani izlagači mogu poziv, prijavnicu i cjenik preuzeti na web stranici Špancirfesta www.spancirfest.coma, na kojoj je instalirana i aplikacija za direktnu prijavu. Dokumente je moguće preuzeti i u uredu Turističke zajednice grada Varaždina, u ulici Ivana Padovca 3, od ponedjeljka do petka od 8 do 18 sati. U Turističkoj zajednici grada Varaždina obrtnici mogu dobiti i informacije o mogućnosti sufinanciranja troškova izlaganja, kao i pismo potpore za prijavu na natječaj Ministarastva poduzetništva za subvencioniranje troškova izlaganja na domaćim sajmovima.

Tijekom prošlogodišnjeg je festivala na jedinstvenoj otvorenoj pozornici varaždinske povijesne jezgre prošpanciralo oko 170 tisuća posjetitelja, a u Turističkoj su zajednici grada Varaždina posebno ponosni na povećani broj gostiju iz inozemstva. Posjetitelji su uživali u raznovrsnim programima, ali i bogatoj izlagačkoj ponudi koja je sastavni dio Špancirfesta. Visoka posjećenost i programska raznovrsnost Špancirfesta prošle je godine potvrđena i nominacijom za turistički događaj godine. Naime, Hrvatska je turističke zajednice u sklopu akcije nagrađivanja izvrsnosti i dostignuća u turizmu festival nominirala – uz umaški Red Bull Air Race i splitsku Ultrau – za tu prestižnu nagradu i tako još jednom potvrdila njegovu kvalitetu i turističku učinkovitost.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Jednosmjenska nastava

PROJEKT KRENUO Najveća hrvatska škola, koprivnička “Braća Radić”, ide u dogradnju, cijena kao čitava škola na Podolicama

Osnovna škola Braća Radić nije samo najveća osvnona škola u našoj županiji nego vjerojatno i najveća u čitavoj Hrvatskoj....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×