12.1 C
Koprivnica
Subota, 24. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Otvorena Poliklinika Croatia zdravstvenog osiguranja u Koprivnici
O

Ne propustite

Na koprivničkim gradskim bazenima otvorena je  Poliklinika Croatia zdravstvenog osiguranja. Otvorenje Poliklinike gradonačelnik Mršić pohvalio je i naglasio da je zdravstvena skrb u Koprivnici otvaranjem Poliklinike dignuta na novu razinu. Sadržaji nove Poliklinike namijenjeni su osiguranicima Croatia zdravstvenog osiguranja, ali i svim ostalim građanima.

U moderno i funkcionalno uređenom prostoru koji je opremljen suvremenom medicinskom opremom nalaze se specijalističke ordinacije i to internistička, dermatološka, ginekološka, neurološka, oftalmološka, te ordinacija fizikalne medicine.

– Po potrebi klijenata otvorit ćemo dodatne specijalističke ordinacije, a do jeseni bi u našoj klinici dostupan trebao biti i aparat za mamografiju. Već tijekom svibnja svojim ćemo  korisnicima omogućiti obavljanje sistematskih pregleda po promotivnim cijenama – rekao nam je ravnatelj Poliklinike Koprivnica Kristijan Poldrug.

Tim liječnika iz Koprivnice i Zagreba

Gradonačenik Zvonimir Mršić i župn Darko Koren na otvorenju Polilinike; Foto: Ivan BrkićU Poliklinici će raditi visoko stručan medicinski kadar, specijalisti i subspecijalisti pojedinih medicinskih djelatnosti koji će obavljati specijalističke preglede i pružati dijagnostičke usluge.

– S pacijentima će raditi tim liječnika iz Zagreba i Koprivnice i to ne uvijek u istom sastavu – napomenuo je Poldrug.

Poliklinika Croatia surađivat će sa županijskim Domom zdravlja, koprivničkom Općom bolnicom, Ghetaldus poliklinikom za oftalmologiju. Koprivnički liječnici koje će se u poliklinici Croatia zateći su Neven Hečimović, Dubravka Imbriovčan, Karmen Antolić, Maja Stipović Anđić te Dražen Sačer.

– Naše iskustvo potvrđuje da je zadovoljan korisnik najbolja preporuka dodatnom zdravstvenom osiguranju kojeg provodi Croatia. Potvrdu kvalitete naše usluge vidimo i u činjenici da smo ostvarenim međunarodnim certifikatom „Sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008“ zadovoljili visoke kriterije organizacije i kvalitete poslovanja – napomenula je Vesna Dulibić, predsjednica Uprave Croatia zdravstvenog osiguranja d.d.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nema joj ravne

FOTO Iva Gerić je kasno počela s hrvanjem, a danas je najbolja sportašica i reprezentativka: Bez teških trenutaka nema ni napretka

Iva Gerić, hrvačica Hrvačkog kluba Ludbreg i Hrvatske hrvačke reprezentacije, ponijela je titulu najsportašice grada Ludbrega u 2023. godini. Ova...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×