7.4 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Otvoreni radovi na izgradnji kanalizacije u dijelu Bakovčica
O

Ne propustite

Gradonačelnik Koprivnice Zvonimir Mršić u utorak je otvorio radove na izgradnji kanalizacije u dijelu naselja Bakovčice.

Radovi se izvode u dijelu Školske ulice i dijelu ulice Vinogradski odvojak, a buduća kanalizacija biti će fekalna te će se zbog povoljne topografije izvesti gravitacijski. Kanalizacija će se izvesti u ukupnoj duljini od oko 1000 metara , a predviđeno trajanje radova je 70 kalendarskih dana.

 

Ukupni troškovi na investiciji nešto su veći od 800 tisuća kuna (bez PDV-a), a izgradnju financiraju Hrvatske vode u iznosu od 375 tisuća kuna, dok preostali dio ugovora i ostale troškove pokriva GKP “Komunalac” d.o.o. Koprivnica.

Projektnu  dokumentaciju  je  izradilo poduzeće  “Coart” d.o.o. Koprivnica, a za izvođača radova je nakon provedenog postupka javne nabave izabran «Koming» d.o.o. iz Koprivnice.Otvaranju radova nazočili su brojni mještani Bakovčica // Foto: Ivan Brkić

– Otvaranje ovih radova u Bakovčicama samo je dokaz da se ravnopravno izvode radovi na području cijelog grada, pa i u prigradskim naseljima – rekao je Mršić prilikom otvaranja radova.

Osim Mršića, otvaranju radova nazočili su njegov zamjenik Dražen Pros, predsjednik MO Bakovčica Radovan Knežević te brojni mještani ovog prigradskog naselja.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Promet se odvija sporo

[FOTO/VIDEO] NESVAKIDAŠNJA NEZGODA Kamion je zapeo i zaustavio promet

Prije nekoliko trenutaka na cesti između Ferdinandovca i Đurđevca došlo je do nesvakidašnje nezgode. Naime, kako neslužbeno doznajemo, kamion je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×