19 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Lo-fi Garage Pop

Otvorenje samostalne izložbe Zvonimira Haramije inspirirane pop kulturom i glazbom sredine 20. stoljeća
O

Pojam izložbe može se poistovjetiti s likovno-glazbenim albumom – s jasnom referencom na suvremenost u propitivanju međuljudske komunikacije, muško-ženskih odnosa i formiranja identiteta te njegova položaja i uloge u današnjem društvu.

Ne propustite

Muzej grada Koprivnice u prostoru koprivničke Galerije u petak u 19 sati, otvara samostalnu izložbu Lo-fi Garage Pop Zvonimira Haramije Hansa.

Izložba predstavlja slike nastale u posljednjih nekiliko godina koje su rezultat utjecaja i prožimanja različitih likovnih formi – crteža, slikarstva, grafike, klasičnog i digitalnog kolaža, kao i pravaca – dadaizma, pop arta, stripa, suvremenog street arta.

Već sam naziv izložbe otkriva neraskidivi spoj likovnosti i glazbe i činjenicu da će ga u likovnom smislu najviše inspirirati popularna kultura, ali i melodičnost pop glazbe sredine 20. stoljeća. Stoga se pojam izložbe ovdje može poistovjetiti s likovno-glazbenim albumom – s jasnom referencom na suvremenost u propitivanju međuljudske komunikacije, muško-ženskih odnosa i formiranja identiteta te njegova položaja i uloge u današnjem društvu.

Hans je diplomirao na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, u grafičkoj klasi prof. Šiška. Bavi se slikarstvom, ilustracijom i izradom animiranih video spotova i slikanjem murala. Samostalno izlaže od 2004. godine. Trenutno živi i radi u Koprivnici.

Izložba ostaje otvorena do 7. svibnja, a može se besplatno razgledati od utorka do petka od 8 do 16 sati, te subotom i nedjeljom od 10 do 14 sati.

Lo-fi Garage Pop // Plakat
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pjesme Podravine i Podravlja

FOTO/VIDEO Dvorana na pitomačkom festivalu popunjena je do posljednjeg mjesta, zapjevala i poznata Filipinka

Počeo je glazbeni festival Pjesme Podravine i Podravlja, tradicionalni festival koji već više od 30 godina privlači ljubitelje tradicionalne...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×