4.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Blagdani

Ova će općina svojim umirovljenicima isplatiti božićnice, evo detalja
O

Iz Općine ističu da onim umirovljenicima kojima nije isplaćena uskrsnica u ovoj godini trebaju podnijeti zahtjev za isplatu božićnice u 2023. godini na propisnom obrascu. 

Ne propustite

Sjajne vijesti stižu za sve umirovljenike iz Općine Peteranec.

Općina Peteranec će povodom božićnih blagdana umirovljenicima s područja Općine Peteranec isplatiti božićnicu u iznosu 30 eura.

Zahtjev za isplatu božićnice možete podnijet do 05. prosinca u Općini Peteranec, Matije Gupca 13, Peteranec.

– Umirovljenici kojima je isplaćena uskrsnica u 2023. godini, ne trebaju ponovno podnositi zahtjev za isplatu božićnice za 2023. godinu, već će im božićnica biti isplaćena na temelju podataka zaprimljenih od Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje – poručuju.

Iz Općine ističu, da onim umirovljenicima kojima nije isplaćena uskrsnica u ovoj godini trebaju podnijeti zahtjev za isplatu božićnice u 2023. godini na propisnom obrascu.

Zahtjev možete isprintati sa službene web stranice Općine Peteranec: www.peteranec.hr ili isti podići u Općini Peteranec, Zahtjev se može predati putem: e-mail adrese: općina peteranec@kc.htnet.hr ili osobno u Općini Peteranec.

Uz zahtjev je potrebno priložiti:
– presliku osobne iskaznice,
– presliku kartice žiro ili tekućeg računa,
– dokaz o statusu umirovljenika (preslika rješenja o mirovini ili obavijesti poslovne banke o mirovinskom i invalidskom primanju)
– izjavu o podmirenim obvezama prema proračunu Općina Peteranec

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Bogat program

FOTO/VIDEO Fešta u Drnju, guštanje u specijalitetima i veselje uz tamburaše, Đurđevo je okupilo brojne mještane i goste

Veselo je u Drnju povodom Đurđeva, a mještani uživaju uz bogat program. Sajam domaćih proizvoda i rukotvorina počeo je u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×