19.3 C
Koprivnica
Utorak, 28. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
trebate se prijaviti

Ova općina svojim maturantima financira pripremu za državnu maturu putem aplikacije ePripreme, evo detalja
O

Prijaviti se možete osobnim dolaskom u prostorijama Općine ili putem telefona: 048/638-100, unutar ranog vremena Jedinstvenog upravnog odjela, ili putem e-maila: opcina@koprivnicki-ivanec.hr

Ne propustite

Ako ste maturant i živite na području općine Koprivnički Ivanec onda je vrijeme da si nabavite svoje korisničko ime i lozinku za prijavu u aplikaciju ePripreme za državnu maturu.

Podsjetimo, ovom aplikacijom možete se pripremiti za državnu maturu i to kroz simulaciju stvarne mature. Ujedno, aplikacija nudi pristup svim predmetima s A i B razine ispita, pristup ispitima s ljetnih i jesenskih rokova državnih matura te mogućnost on-line nastave za maturu i on-line instrukcija s vrhunskim profesorima.

– Korištenje aplikacije za sve maturante koji se prijave u općini Koprivnički Ivanec je za iste besplatno, odnosno bit će u potpunosti financirano iz Proračuna Općine. Prijaviti se možete osobnim dolaskom u zgradi Općine ili putem telefona: 048/638-100, unutar ranog vremena Jedinstvenog upravnog odjela, ili putem e-maila: opcina@koprivnicki-ivanec.hr – poručili su na službenoj općinskoj stranici.

Svaka prijava mora sadržavati ime i prezime, adresu, OIB, broj mobitela ili telefona i e-mail adresu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Samo se nižu

Pao još jedan koprivnički “travar”, uzgajao marihuanu i prodavao je po gradu

Još je jedan diler droge pao na koprivničkom području, javlja policija. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičen je 27-godišnjak zbog proizvodnje...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×