18.2 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Ribolovci svome gradu

I ove će se godine pecati iz bazena i natjecati u kuhanju fiša, a održat će se i kup u sportskom ribolovu
I

Ono najinteresantnije bit će za najmlađe, pecanje u bazenu koji će biti napunjen s otprilike tonom šarana, a kojeg će si građani moći i kupiti za predstojeće uskršnje blagdane, najavio je Vrhoci.

Ne propustite

Ovaj se vikend po 16. put priprema manifestacija Ribolovci svome gradu koju organizira Športsko ribolovni klub Koprivnica u organizaciji s Gradom i Turističkom zajednicom Grada.

Kako je uime organizatora najavio Krešimir Vrhoci, za svakog će se posjetitelja među bogatim sadržajima, naći ponešto.

– Ono najinteresantnije bit će za najmlađe, pecanje u bazenu koji će biti napunjen s otprilike tonom šarana, a kojeg će si građani moći i kupiti za predstojeće uskršnje blagdane – najavio je Vrhoci.

Također, kao i svake godine, održat će se natjecanje u kuhanju fiš paprikaša u prvoj aleji parka. Prijaviti se mogu svi zainteresirani, i to u Turističku zajednicu.

Tradicionalno natjecanje u kuhanju fiša // Foto: Ivan Brkić

– Prijave su otvorene, postoje određeni uvjeti koji se moraju zadovoljiti. Kuha se u kotliću maksimalne zapremine deset litara, nema prodaje, ali se može dijeliti znancima i prijateljima koji natjecatelja prate tijekom kuhanja, dok će sve ocjenjivati i najbolje birati stručan žiri Podravkinog tima – objasnio je sportski direktor Kluba.

Za drugi dan velikog događanja, nedjelju, najavljen je 8. Kup grada Koprivnice u sportskom ribolovu koji će se održati na akumulacijskim jezerima u Rasinji.

Ribolovci svome gradu bit će uklopljen u uskršnji ugođaj kroz Pisanicu od srca, izložbu koja nadalje ostaje postavljena u centru grada , te Vuzmenu košaricu u kojoj sudjeluju vrtići i škole.

– Bit će tu i Tradicija naših starih kojom će se u glavnoj aleji parka prikazati naši stari obrti, a kroz koju se manifestaciji priključuje i Koprivničko-križevačka županija – rekao je Vrhoci i istaknuo sudjelovanje Udruge Motacilla Alba koja kroz kiparsko-keramičarsku koloniju peće keramiku s učenicima OŠ A. N. Gostovinski te okuplja stotinjak djece.

Ribolovci svome gradu prošle godine
U bazenu će plivati oko tona šarana // Foto: arhiva
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Euro 2024.

FOTO Vatreni se bore s Italijom na terenu, a utakmica se gleda na svakom kutku, ulovili smo atmosferu

Odlučujuća je utakmica na Europskom prvenstvu za naše Vatrene. Igra se s Italijom, a samo pobjeda dolazi u obzir...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×