4.9 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Ove godine 83.000 kuna za dječja igrališta
O

Ne propustite

Koprivnica je dobila 40. dječje igralište. Ono je uređeno na zelenoj površini u Svačićevoj ulici, na području mjesnog odbora Brežanec. Opremljeno je kombiniranom spravom za igranje s toboganom, ljuljačkom i malom penjalicom, a iz gradskog proračuna za uređenje je izdvojeno 17 i pol tisuća kuna.

Igralište su otvorili zamjenik gradonačelnika Dražen Pros, zamjenik predsjednika Gradskog vijeća Ernest Forjan i predsjednik vijeća Mjesnog odbora Brežanec Vladimir Grošanić. Tijekom ove godine za uređenje dječjih igrališta i opremanje novim spravama u Koprivnici je uloženo 83 tisuće kuna. Osim na Brežancu, najveći je zahvat bilo uređenje igrališta na Trgu kralja Tomislava, s kojeg je uklonjena neprikladna željezna sprava te su postavljene tri nove, ekološke, koje su u skladu s pedagoško-kineziološkim standardima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×