25.1 C
Koprivnica
Petak, 24. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Ove subote Dani otvorenih vrata Ateliera Koprivnica
O

Ne propustite

U subotu 8. 11. u 19 sati u prostorima Ateliera Koprivnica (bivša vojarna, kod vrtića) održat će se Dani otvorenih vrata, centralni događaj Udruge Atelieri Koprivnica na kojem koprivnički umjetnici i umjetnice, korisnici ateliera, u svojim prostorima izlažu izbor radova, razgovaraju sa posjetiteljima i pozivaju ih na promišljanje različitih medija izražavanja i tema kojima se bave te na aktualno premještanje društvenih pa tako i umjetničkih sadržaja na periferiju.

Grad Koprivnica 2012. godine dao je na korištenje jednu od zgrada koprivničkim umjetnicima i umjetnicama. Od tada tamo rade i izlažu (ili su radili) sljedeći autori/ce: Vlatko Vincek, Željko Mucko, Sunčanica Tuk, Darko Markić, Antonio Grgić, Dražen Eisenbeisser, Mario Dimić, Lada Gudić, Zvonimir Haramija Hans, Gordana Špoljar Andrašić i Romano Baričević, a u ateljeu Vlatka Vinceka djeluje AK galerija sa redovitim izložbenim programom. Prostori Ateliera Koprivnica tako su postali (trenutno) jedini vaninstitucionalni prostor za izlaganje suvremene umjetničke prakse.

Uz izbor radova ovih 11 autora/ica, ove godine posthumno otvaramo i vrata Ateliera Romana Baričevića.

Kao dio subotnjeg događanja u istom prostoru, u 19:30, održat će se promocija kataloga izložbe Vruća juha u organizaciji Muzeja Grada Koprivnice.

Iz Ateliera Koprivnica pozivaju sve građane i građanke da im se pridruže u subotnjem druženju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Maturanti okupirali Križevce

FOTO/VIDEO Veseli maturanti pjesmom i plesom slave svoje posljednje srednjoškolske dane

Pjesma, veselje i radost obilježili su danas ulice Križevaca. Naime, križevački su se maturanti danas tradicionalno prošetali od sportske dvorane...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×