Adrenalinska zabava

Ove subote uživajte u airsoftu na glavnom gradskom trgu

17:10h
0
Airsoft udruga Podravina // Foto: Facebook AUP

Riječ je o sportu koji simulira vojne aktivnosti, a koriste se replike vatrenog oružja koje izbacuju kuglice od tvrde plastike promjera 6 do 8 mm.

Ljubitelji adrenalinskih aktivnosti sigurno su već dobro upoznati s čarima Airsofta. Ova uzbudljiva aktivnost sve je popularnija i u našim krajevima, a onima koji žele saznati zašto, Airsoft udruga Podravina to će omogućiti ove subote.

Riječ je o sportu koji simulira vojne aktivnosti, a koriste se replike vatrenog oružja koje izbacuju kuglice od tvrde plastike promjera 6 do 8 mm. Unatoč tome, kao i u svakom adrenalinskom sportu može doći do ozljeda, no igrači su dobro zaštićeni sigurnosnom opremom i propisima.

Marijan Kereša iz Airsoft udruge Podravina najavio je da će ove subote, na Dan državnosti, Airsoft udruga Podravina omogućiti svim zainteresiranima u razdoblju od 7 do 15 sati da razgledaju opremu, informiraju se o sportu i udruzi, ali i sami isprobaju pucanje Airsoft oružjem.

Dva štanda s opremom bit će postavljena na Zrinskom trgu u blizini Gradske tržnice, a u parku će biti postavljena pucačka linija s nekoliko meta na kojoj će se uz pomoć certificiranih instruktora moći testirati preciznost i naučiti rukovati Airsoft opremom.