23.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Adrenalinska zabava

Ove subote uživajte u airsoftu na glavnom gradskom trgu
O

Ne propustite

Riječ je o sportu koji simulira vojne aktivnosti, a koriste se replike vatrenog oružja koje izbacuju kuglice od tvrde plastike promjera 6 do 8 mm.

Ljubitelji adrenalinskih aktivnosti sigurno su već dobro upoznati s čarima Airsofta. Ova uzbudljiva aktivnost sve je popularnija i u našim krajevima, a onima koji žele saznati zašto, Airsoft udruga Podravina to će omogućiti ove subote.

Riječ je o sportu koji simulira vojne aktivnosti, a koriste se replike vatrenog oružja koje izbacuju kuglice od tvrde plastike promjera 6 do 8 mm. Unatoč tome, kao i u svakom adrenalinskom sportu može doći do ozljeda, no igrači su dobro zaštićeni sigurnosnom opremom i propisima.

Marijan Kereša iz Airsoft udruge Podravina najavio je da će ove subote, na Dan državnosti, Airsoft udruga Podravina omogućiti svim zainteresiranima u razdoblju od 7 do 15 sati da razgledaju opremu, informiraju se o sportu i udruzi, ali i sami isprobaju pucanje Airsoft oružjem.

Dva štanda s opremom bit će postavljena na Zrinskom trgu u blizini Gradske tržnice, a u parku će biti postavljena pucačka linija s nekoliko meta na kojoj će se uz pomoć certificiranih instruktora moći testirati preciznost i naučiti rukovati Airsoft opremom.

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

opg sretni breg

FOTO/VIDEO Jadranka i Slavko Lakuš udahnuli su staroj kleti novi život i pretvorili ju u mjesto iz snova u kojem svaka stvar ima svoju...

Odlazak u mirovinu za njih je bila mogućnost da se bave obiteljskom tradicijom. Nastavili su živjeti još bržim tempom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×