NAGRADNJAČA

Paket od pet anticelulitnih masaža na Cerinama ide u ruke sretnoj čitateljici

Cerine su vam u suradnji s portalom ePodravina darivale paket od pet dolazaka na parcijalnu anticelulitnu masažu-maderoterapiju u trajanju od 30 minuta.

19:00h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Relaksacija nam je danas potrebna više nego ikad. Svaki trenutak slobodnog vremena želimo iskoristiti za odmor i opuštanje.

Bazeni Cerine za cijeli mjesec travanj pripremili su odlične popuste na anticelulitne masaže – maderoterapiju koja će vas pripremiti za ljeto i pomoći da konačno postignete željenu figuru.

Cerine su vam u suradnji s portalom ePodravina darivale paket od pet dolazaka na parcijalnu anticelulitnu masažu-maderoterapiju u trajanju od 30 minuta, a s nama ste mogli igrati na našem Facebook profilu.

Ovaj sjajan paket osvojila je Željka Čorba. Čestitamo dobitnici, a da bi iskoristila svoj poklon, može se javiti na bazenima.

Maderoterapija tehnika je dubinske masaže u kojoj se koriste namjenski izrađena drvena pomagala – oklagije. Anatomski oblikovane oklagije uništavaju nagomilane masnoće i toksine te istovremeno unapređuju cjelokupno zdravlje. Radi se o potpuno prirodnom tretmanu koji je toliko ugodan da, osim za uklanjanje celulita, služi za opuštanje i oslobađanje od stresa.

Samo u travnju možete iskoristiti 10% popusta na paket od pet dolazaka ili 20% na paket od deset dolazaka. Možete izabrati masažu koja vam najviše odgovara, a to su parcijalna masaža nogu ili kombinirana masaža nogu i ruku, trbuha ili leđa.