Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

Paljenjem svijeća osnovne škole na đurđevačkom području odat će zahvalu svim žrtvama rata

Učenici i učitelji Osnovne škole Đurđevac, u utorak, 17. studenoga obilježit će Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

12:21h
0
DSC  resize
Foto: Grad Đurđevac

Učenici i učitelji Osnovne škole Đurđevac, u utorak, 17. studenoga obilježit će Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. Zapalit će svijeće i učiti o povijesnim događajima koja su se dogodila 18. studenoga.

Učenici i učiteljice Područnih škola u Budrovcu, Čepelovcu, Mičetincu i Sirovoj Kataleni svijeće će zapaliti ispred školskih zgrada, kao i učenici i učiteljice odjela za učenike s teškoćama.

Učenici i učitelji matične škole ove godine svijeće pale u parku ispred školske zgrade na području “fontane”, odnosno cvjetnjaka. Razredna nastava u vremenu od 10.20 do 11.30 sati – svaki razredni odjel po dobivenom rasporedu. Predmetna nastava u vremenu od 16.40 do 17.30 sati po dobivenom rasporedu.

– Pozivamo roditelje, bake i djedove te građane našeg grada da nam se pridruže te da donesu lampaš ili svijeću te na taj način odaju počast i zahvalu za sve žrtve koje su podnesene za slobodu naše domovine – piše na stranicama Grada Đurđevca.