što je tražio to je dobio

Pametnjaković (34) vozio pijan, bez vozačke i pod mjerom zabrane, oduzeli mu automobil i poslali na 15 dana hlađenja iza rešetaka

Vozio je pod utjecajem alkohola od 2,26 promila

08:47h
0
Majstor je smješten u bjelovarski zatvor // Foto: Matija Gudlin

Vrlo životopisnu srijedu imao je jedan 34-godišnjak s križevačkog područja. Naime, “majstor” je usred bijela dana prekršio sva prometna pravila koja je mogao, no dočekala ga je ruka sudbine.

Krenimo redom. Naš junak, od ranije poznat policiji, vozio se Ulicom Križevčine u Križevcima, kada ga je zaustavila policija. Bilo je to oko 13.35 sati. Znao je odmah što ga čeka, jer se nije smio voziti, s obzirom na to da mu je zbog više od 12 negativnih bodova vozačka u tom trenutku bila oduzeta i poništena, a i bio je pod zaštitnom mjerom upravljana motornim vozilima B kategorije.

No, to nije sve. Da stvar bude bolja, 34-godišnjak je bio i pijan, jer je bio pod utjecajem alkohola od 2,26 promila. Jasno, odmah je isključen iz daljnjeg prometa i odveden u policijsku postaju.

Također, privremeno mu je oduzet automobil i o tome je obaviješten Prekršajni odjel Općinskog suda koji odlučuje o daljnjem postupku s oduzetim vozilom, a jučer je i on sam završio na Općinskom sudu u Bjelovaru. Tamo mu je određeno 15-dnevno hlađenje iza rešetaka u bjelovarskom zatvoru. Imat će vremena za promisliti o svojim postupcima.