24.6 C
Koprivnica
Subota, 22. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Pampa-tea i Jara na sajmu u Dubrovniku
P

Ne propustite

Na 11. Mediteranskom sajmu zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva održanom u Dubrovniku, nastupali su i podravski proizvođači hrane; Pampa-tea, obrt za proizvodnju, preradu i istraživanje ljekovitog bilja i čajeva te Jara, obrt za proizvodnju, trgovinu i preradu voća.

Oni su imali sufinancirane troškove izlaganja iz sredstva Grada Koprivnice koje svake godine dobiva Udruženje obrtnika Koprivnica za svrhu nastupa članova na sajmovima.

Veliki interes za proizvode iz naše županije pokazali su Dubrovčani jer su prepoznali kvalitetu koje su im nudili navedeni proizvođači.

Temeljni cilj sajma je podizanje svijesti o zdravoj prehrani, ekološkim standardima i održivom razvoju.

Jedan od ciljeva sajma je promocija hrvatskih proizvoda te povezivanje domaćih proizvođača sa trgovinom. Također, naglasak je bio na vrednovanju komparativne prednosti koje otvaraju mogućnost za napredak proizvodnje vrhunske hrane i ljekovitog bilja, te stvaranje preduvjeta da naša zemlja bude jedna od vodilja u eko gospodarstvu u regiji sa visokim izvoznim potencijalom.

Moto sajma bio je: “Iz gospodarske recesije u poduzetničku agresiju”, a izlagalo je oko 200 izlagača iz područja cijele RH.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U susjedstvu

Nova užasna nesreća, djevojčica na quadu vozila dva dječaka – jedan se bori za život?!

Kako doznajemo u policiji, troje tinejdžera ozlijeđeno je u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u susjednoj nam županiji. Naime,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×