28.2 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Pan najglasnije navijače vodi na Pan Arena Ice Fever
P

Ne propustite

Pripreme se „zahuktavaju” za drugi dio Pan Arena Ice Fevera. Pan ove sezone traži najglasnije navijače iz Koprivnice, Varaždina i Bjelovara koje vodi organiziranim prijevozom uz osigurano pivo i karte za utakmicu Medveščaka protiv Lokomotiv Yaroslava u subotu, 25. siječnja.

Sve što trebate napraviti jest pratiti Panovu Facebook stranicu, te se do 24. siječnja javiti u program vašeg lokalnog radija (BBR svaki dan od 11.30 do 12.30, Radio Koprivnica svaki dan od 11.10. do 15.10, Radio Varaždin svaki dan od 11.00 do 12.00 i 14.00 do 15.00 sati) i glasno navijati – oni najglasniji dobivaju po dvije karte za utakmicu i pridružuju se velikoj ekipi navijača, koja će uz Pan osvježenje i hostese, u subotu krenuti put Arene Zagreb. Nema vožnje i traženja parkinga, karte za utakmicu vas čekaju, a   Pan jamči pravo navijačko iskustvo.

Na utakmici u subotu, navijači Medveščaka obaraju još jedan zanimljiv rekord – i to u najglasnijem navijanju u dvorani. Bit će to odlična prilika za sve srčane navijače Medvjeda da pokažu što znaju i doprinesu obaranju još jednog u nizu rekorda ove sezone.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Micro Matic

Velika međunarodna grupacija preuzela obiteljsku tvrtku, Bilić: Privlačni smo investitorima

Grad Ludbreg dobio je novog investitora. Radi se o grupaciji Micro Matic, međunarodnoj industrijskoj grupaciji sa sjedištem Odenseu u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×