6.8 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Bijesna svađa

Partneri nasrnuli jedno na drugo uvredama i udarcima, a žena je policiji uputila bizaran prijedlog
P

Par iz Reke upustio se u žestoku svađu u kojoj je prvookrivljeni verbalno, a zatim i fizički napao svoju partnericu.

Ne propustite

Pred Prekršajni sud u Koprivnici dovedeni su vanbračni supružnici radi međusobne tučnjave, ali i nasilničkog ponašanja prema policijskim službenicima.

Par iz Reke upustio se u žestoku svađu u kojoj je prvookrivljeni verbalno, a zatim i fizički napao svoju partnericu. Ona to nije šutke otrpjela nego je i sama uzvratila oštrim riječima i udarcima prema njemu.

No, osim toga, kada su po prijavi k njima došli policijski službenici, drugookrivljena je preusmjerila viku i galamu prema njima te im poručila “Policija me može povući za **rac”.

Sud je kao otegotnu okolnost supružnicima uzeo činjenicu da su za sličan prekršaj već bili kažnjavani. Prvookrivljenom određeno je sedam dana uvjetnog zatvora, a njegovoj partnerici 14 dana, zbog dodatnog remećenja javnog reda i mira, odnosno ponašanja prema policiji.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Špica

Kako dobar look! Sviđa nam se sve na njoj, hlače i jakna su top, a jedan detalj obara

Iako je subota prošla u znaku sivih oblaka, sramežljivo sunce u prijepodnevnim satima pokazalo je svoju moć i "namamilo"...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×