aglomeracija

Pavlović zamolio za strpljenje: Besmisleno je stavljati novi asfalt tamo gdje se izvode radovi na dubini do sedam metara

Također, zamolio je sve zainteresirane za korištenje usluga vodoopskrbe i odvodnje da što prije ispune Zahtjeve za besplatne priključke te ih dostave općini ili Komunalijama Đurđevac

10:10h
0
Foto: Općina Kloštar Podravski

Siniša Pavlović, načelnik Kloštra Podravskog, prošlog je tjedna ugostio i održao radni sastanak s predstavnicima izvođača radova na projektu Aglomeracije, koji se trenutno provodi.

S inženjeri Brane d.o.o. iz Virovitice, direktorom Bistre Krešimirom Habijancem i direktorom đurđevačkih Komunalija Tomislavom Kolarićem rješavao je pitanje dijelova sustava na vodoopskrbi i odvodnji koji nisu zahvaćeni projektom aglomeracije, a nužni su za standard mještana u tim dijelovima naselja.

– Tema je bila sagledati sva naselja i predjele vinogorja za čiji priključak postoji veliki interes te pronaći najbolja rješenja za izvođenje radova. Načelnik je izrazio veliko zadovoljstvo iznimno uspješnom suradnjom u dosadašnjem periodu, a gosti su preuzeli, svatko iz svoje domene, potrebne radnje kako bi projekt bio uspješno okončan – piše na općinskim stranicama.

Pritom je načelnim zamolio sve mještane općine za strpljenje i suradnju, a prije svega je tu mislio na asfaltiranje ulica.

– Besmisleno bi bilo postavljati novi sloj asfalta tamo gdje se planirani radovi izvode na dubini do sedam metara. Za sada nije moguće pristupiti asfaltiranju zbog nestabilnosti terena, a sanacija će biti provedena po završetku radova na projektu Aglomeracije – poručio je Pavlović.

Također, zamolio je sve zainteresirane stanovnike općine za korištenje usluga vodoopskrbe i odvodnje da što prije ispune Zahtjeve za besplatne priključke na vodoopskrbu i odvodnju te ih dostave općini ili Komunalijama Đurđevac.

Sve informacije, zahtjeve, pomoć oko ispunjavanja zahtjeva te zaprimanje istih možete dobiti i u Općini Kloštar Podravski, na telefon broj 048 816 066 ili na e-mail: opcina-klostar-podravski@klostarpodravski.hr.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!