2.6 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
dječji vrtić maslačak

Pčelice i Leptirići iz đurđevačkog vrtića dobili novi centar knjižnice
P

Odgojiteljice su s djecom izradile članske iskaznice za knjižnicu, straničnike, oznake za knjižničara/knjižničarku.

Ne propustite

U sklopu projekta Čitanjem protiv ekrana u Dječjem vrtiću Maslačak odgojiteljice su za  dječje odgojne skupine Leptirići i Pčelice oformile centar Knjižnice.

Tako se zajedničkim dogovaranjem djeca izmjenjuju u ulogama knjižničara ili knjižničarke, međusobno si pomažu oko pronalaska knjiga, pisanja slova na računalu te na taj način razvijaju socijalne vještine. Vrlo brzo savladala su pravila ponašanja u knjižnici. U ulozi knjižničara pisala su naziv slikovnice, ime djeteta u Word dokumentu te se na taj način upoznala s novim načinom rada na računalu.

Odgojiteljice su s djecom izradile članske iskaznice za knjižnicu, straničnike, oznake za knjižničara/knjižničarku. Zajedno su pročitali slikovnice Kako je zeko zavolio knjižnicu, Vuk koji nije volio čitati, Vuk koji je zalutao u zemlju bajki čime se nastoji utjecati na razvoj mašte, pažnje i ljubavi prema čitanju.

U stolno-manipulativnom centru igrale su se razne igre za poticanje predčitalačkih vještina. Kako zbog epidemiološke situacije nisu bili u mogućnosti grupno posjetiti Gradsku knjižnicu, zato su potaknuli roditelje da ju posjete s djecom i posude neku od zanimljivih priča i slikovnica.

Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kakve su vaše teorije?

Što je sad ovo? Čitatelj snimio neuobičajen trag na nebu: Očito avionu ne valja katalizator!

"Čisto" nebo, gušći zračni promet i društvene mreže vrlo brzo postanu zatrpane išaranim plavetnilom. U prvom dijelu rečenice krije...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×