24.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
TREĆA FAZA ZAŽELI

Pet gerontodomaćica poboljšat će kvalitetu života za 30 osoba na području Peteranca
P

Cilj projekta je unaprjeđenje radnog potencijala teže zapošljivih žena s nižom i srednjom razinom obrazovanja

Ne propustite

Na području Peteranca pet će gerontodomaćica brinuti o poboljšanju kvalitete života za ukupno 30 socijalnog ugroženih korisnica i korisnika s područja općine. Priliku za zapošljavanjem žene su dobile u sklopu treće faze projekta Zaželi kojeg Općina Peteranec provodi s partnerskim općinama Đelekovec, Gola i Legrad.

Cilj projekta je unaprjeđenje radnog potencijala teže zaposlivih žena s nižom i srednjom razinom obrazovanja. Njihovim zapošljavanjem u lokalnoj zajednici nastoje se ublažiti posljedice njihove nezaposlenosti i rizika od siromaštva, a istovremeno poticati socijalna uključenost i povećanje razine kvalitete života ljudi, uglavnom korisnika bespovratnih općinskih sredstava kako na području općine tako i općina partnera u projektu.

Vrijednost projekta iznosi 150.921,76 eura odnosno 1.137.120,00 kuna i financiran je u 100 postotnom iznosu iz Europskog socijalnog fonda. Predviđeno trajanje projekta je osam mjeseci, od 1. veljače do 31. rujna 2023.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tradicionalno u Brodiću

FOTO Okupili se na svetoj misi i blagoslovu vozača bicikala, motora i automobila

Kapelica svetog Vida u Brodiću, mjestu u općini Ferdinandovac, danas je vrvjela životom. Mnoštvo vjernika, znatiželjnika, vozača bicikala, motora i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×