24 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Neviđeno

Pet osoba pomlatilo se zbog prave sapunice, letjelo kamenje i šake: “Ti si otac moje djece!”
P

Ne propustite

Rijetko viđen bizaran kaos dogodio se u Kuršancu, mjestu u Međimurskoj županiji, a čak pet osoba proglašeno je krivima za remećenje javnog reda i mira.

Kako piše u presudi Općinskog suda u Čakovcu, oko podneva jednog svibanjskog dana potukli su se 20-godišnjak i 18-godišnjak, a tada su u sukob uletjeli i ostali okrivljenici. Na 20-godišnjaka su počeli bacati kamenje, a jedan je zalutali kamen pogodio i prolaznicu na ulici u glavu i poslao je u bolnicu.

Svatko od njih imao je svoju verziju toga kako se sve odvilo. Sve je započelo kad je 20-godišnjak saznao da je njegova nevjenčana supruga, dok je on bio u odgojnoj ustanovi u Varaždinu, bila kod njegovog tasta u Piškorovcu dva dana, a on je zbog toga od nje tražio, s obzirom na to da je bila trudna, da se izjasni je li mu bila vjerna ili nije. Kako je rekao, zato se sukobio s tastom, no on ga nije udario već je to učinio njegov sin, koji mu je došao u dvorište s braćom i napao ga, nakon čega su se umiješala i njegova braća.

Taj sin je pak rekao da je 20-godišnjak njega optužio da je otac djeteta, na što mu je odgovorio da mogu ići na DNK analizu, nakon čega je počela makljaža.

Tast je pak izjavio da je 20-godišnjak došao pijan do njegove kuće i vikao da djeca nisu njegova te da je otac njegove djece njegov (tastov) sin, nakon čega je došlo do cijelog sukoba.

Sud je odredio da 20-godišnjak, njegov tast i još dva napadača moraju platiti po 742 kune kazne, a 18-godišnji sin mora odraditi 40 sati društveno korisnih poslova.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

PROBLEMI U SUSTAVU

Porodiljne naknade kasne, majke bijesne: Ovo je dno dna, moramo od nečega živjeti, a rekli su nam da se snađemo

Veliki problemi nastali su u sustavu isplate porodiljnih naknada, koje velik broj korisnica nije dobilo te je trenutno nepoznato...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×