24.4 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
POLJOPRIVREDA

Peteranec pomaže svoje stočare, ponovo sufinanciraju osjemenjivanje krava i junica
P

Zahtjev je moguće podnijeti do 15. prosinca 2023. godine, a maksimalno je moguće ostvariti pomoći u iznosu od 331,81 EUR-a godišnje

Ne propustite

Kako bi pomogli stočarima koji egzistiraju na području Općine Peteranec, općinsko vodstvo donijelo je važnu odluku i to već drugu godinu zaredom koja se tiče osjemenjivanja junica i krava.

Naime, iz općinske će se blagajne i ove godine sufinancirati umjetno osjemenjivanje stoke pravnim i fizičkim osobama koje se bave primarnom poljoprivrednom proizvodnjom s područja Općine, a koji su registrirani u Upisniku poljoprivrednih gospodarstava.

Tako će Općina vlasnicima junica i krava, koji podnesu zahtjev, sufinancirati umjetno osjemenjivanje u iznosu do maksimalno 331,81 EUR-a godišnje. Zahtjev je moguće podnijeti do 15. prosinca 2023. godine.

Detalje Javnog poziva i Programa provjerite na stranicama Općine Peteranec.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ajme

Božo napravio krš i lom BMW-om u Glogovcu, pijan se zabio u vozačicu pa zbrisao

Božidar je proglašen krivim na Općinskom sudu u Koprivnici nakon što je pijan napravio dar-mar svojim BMW-om u Glogovcu. Kako...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×