Petković: Neka Hajduk brine svoje brige

15:00h
0

081114-juric-mMile Petković bio je zadovoljan remijem bez pogodaka u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa na Poljudu. Pošteno je Slavenov trener priznao kako je Hajduk bio bolji, kako njegova momčad nije igrala dobro. S druge strane, iz Hajdukovih redova napali su Farmaceute zbog defenzivnog pristupa, a trener Ante Miše poručio je kako će njegova momčad u Koprivnici ‘igrati, a ne izležavati se po terenu’.

-Bilo je dosta startova i prekršaja, naši su igrači zbog toga bili i izvan terena, dakle u nekim trenucima igrali smo i s devet igrača. Na Hajdukovu žalost, oni to nisu znali iskoristiti. Vjerojatno bi njima bilo draže da smo bili simpatični gosti pa ‘popili’ tri komada. Na našu sreću, to se nije dogodilo. Izgovore za svoju neefikasnost i nesnalaženje Hajduk ne treba tražiti u nama, već kod sebe, mi brinemo svoje brige i bavimo se samo svojim problemima – izjavio je Mile Petković.

Farmaceuti ističu i kako su oštećeni suđenjem Vlade Svilokosa. Izravno isključenje Nynkeua smatraju preoštrim, te ukazuju na nedosuđene jedanaesterce nakon igranja rukom Strinića te nakon lakta kojim je J. Buljat udario Vručinu, a požalili su se i na rasističke uvrede dijela splitske publike upućene Kameruncu Nynkeuu, koje je u službeni zapisnik zabilježio i delegat utakmice.

 

čitam...
Loading...