19.9 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
projekt jump together

Picoki nabavljaju trampoline, koristit će ih djeca, sportaši, ali i umirovljenici
P

Ovim projektom će se djeci od iduće školske godine jednom mjesečno omogućiti vježbanje na trampolinima, a u projekt će se uključiti i umirovljenici

Ne propustite

Novi projekt za opremu za sportaše prijavljen je u gradu Picoka.

Riječ je o projektu Jump together kojim će se nabaviti 25 novih trampolina, a prijavila ga je Zajednica sportskih udruga grada Đurđevca u suradnji s Gradom Đurđevcom i Osnovnom školom Đurđevac na poziv Ministarstva turizma i sporta. Ukupna vrijednost projekta iznosi oko 19.000 eura, a očekuje se da će Ministarstvo sufinancirati oko 80 posto iznosa.

– Cilj provedbe projekta je uvesti nove, atraktivne sportske programe koji će privući nove korisnike sportskih programa, osobito za djecu i mlade. Onima koji se već bave sportskim aktivnostima omogućit će se da isprobaju neke nove aktivnosti. Stvaranjem boljih uvjeta za bavljenje sportom pridonijet će se psihofizičkim sposobnostima i zdravstvenom stanju sportaša s područja Đurđevca i okolnih naselja – ističu iz Grada.

Osim nabave trampolina, članicama Zajednice educirat će se o fair play-u u sportu edukativnim predavanjima.

– Ovim projektom će se djeci od iduće školske godine jednom mjesečno omogućiti vježbanje na trampolinima. U projekt će se uključiti i umirovljenici, a vježbanje za umirovljenike započet će u svibnju te će se jednom tjedno provoditi vježbanje na trampolinima u trajanju od 60 minuta – poručuju iz Grada.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UPRAVO

FOTO Teška nesreća na poznatom raskrižju na obilaznici, nadamo se da nitko nije ozbiljno stradao

Prije nekolko trenutaka dogodila se teška prometna nesreća na južnoj koprivničkoj obilaznici u kojoj su sudjelovala dva automobila. Došlo...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×